Atlas Plus

Bol na Brac 2
Бол на Брач - Хрватска

● Сопствен или Авионски превоз
● Од 60 ЕУР
●АПАРТМАНИ БОЛ НА БРАЧ – КОМФОРТ

Bodrum
БОДРУМ ТУРЦИЈА

● Хотели 3*/ 4*/ 5*
● Авион
● Турски Сен Тропе

Jordan Atlas Plus
ЈОРДАН и одмор во Aкаба

● 06 Септември / Авион
● Хотели 4*
● Богата програма

Andalusija1
АНДАЛУЗИЈА

● 18 Октомври / Авион / 7 дена
●Малага, Севилја, Гранада
● Хотели 3/4*

Porto Atlas Plus 1
ПОРТУГАЛИЈА

● 06 Октомври | Авион | 6 дена
● Порто и Лисабон
● Хотели 3/4*

Фиренца - Атлас Плус МК4
ТОСКАНА

● 12 Октомври | Авион | 4 дена
● Фиренца, Сиена, Пиза и Болоња
● Хотел 3* во центарот на Фиренца

Рим

● 20 Октомври | Авион | 4 дена
● Тиволи
● Хотел 3*

Strazbur
СТРАЗБУР, КОЛМАР И БАЗЕЛ

● 21 Октомври
● Авион
● 4 дена

Dubai-United-Arab-Emirates-Burj-Khalifa-top
ДУБАИ

● 05 Октомври
● Авион
● Хотели 3/4*

Porto 5
ПОРТУГАЛИЈА

● 19 Октомври | Авион | 6 дена
● Порто и Лисабон
● Хотели 3/4*

Andalusija1
АНДАЛУЗИЈА

● 03 Ноември / Авион / 7 дена
●Малага, Севилја, Гранада
● Хотели 3/4*

Фиренца - Атлас Плус МК3
ТОСКАНА

● 17 Ноември | Авион | 4 дена
● Фиренца, Сиена и Болоња
● Хотел 3* во центарот на Фиренца

5/5
„Број 1 туристичка агенција. Супер комуникација со одговорните“
Деница
5/5
„Топло ја препорачувам Атлас Плус. Дечките се професионалци во секој поглед“
Мартин
5/5
„Нема да најдете по прифатливи цени и тури од моменталните во Атлас Плус“
Јована

Резервирајте го вашиот одмор веднаш!

Локација

Улица Мито Хаџивасилев Јасмин број 48, Градски Ѕид блок 5, Локал бр. 6 1000 Скопје

Контакт

работно време

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТОК
09:00h – 17:00h

платформи