Explore Antalya
Анталија е град на Средоземниот регион во Турција. Сместен е на брегот на Анталискиот Залив во покраината Анталија. Анталија е поделена на три големи области: Коњалти, Кепез, Муратпаша. Секој од нив, пак, е поделен на помали микодистриги.
Contact: contact@atlasplus.com.mk
+ 389 78 245 334
+ 389 2 32 30 311
+ 389 2 32 30 133

АНТАЛИЈА ТУРЦИЈА 2024