Atlas Plus

АПРИЛ
ДУБАИ ЗА ВЕЛИГДЕН ОД СКОПЈЕ
FIRST MINUTE

ПО ЛИЦЕ ЗА 4 ИЛИ 6 НОЌИ
ПОЛЕТУВАЊЕ ОД СКОПЈЕ
< Погледни понуда за Март

Од 630€

АПРИЛ
ДУБАИ СО АВИОН ОД СКОПЈЕ
FIRST MINUTE

ПО ЛИЦЕ ЗА 4 ИЛИ 6 НОЌИ
ПОЛЕТУВАЊЕ ОД СКОПЈЕ

Од 580€

ДУБАИ 2022

FIRST MINUTE ПОНУДА ЗА ДУБАИ ЗА ВЕЛИГДЕН СО АВИОН ОД СКОПЈЕ.
4 или 6 ноќи

Contact: contact@atlasplus.com.mk
 + 389 78 245 334
+ 389 2 32 30 311
+ 389 2 32 30 133

ДУБАИ ЗА ВЕЛИГДЕН СО АВИОН ОД СКОПЈЕ FIRST MINUTE
за резервации и уплати до 01.03.2022 (4 или 6 ноќи)

5/5

MOVENPICK Hotel JUM. LAES TOWERS

Од 730€

4/5

NOVOTEL DUBAI AL BARSHA

Од 630€

4/5

ROSE RAYHAAN by ROTANA

Од 650€

Реални фотографии од хотелите. За поголем приказ, кликнете на фотографијата.

За повеќе информации поединечно за секој хотел, можете да не контактирате на:

Полетување од СКОПЈЕ во 20.35. Слетување во Истанбул во 00.10 часот нареден ден.

Полетување за Дубаи во 01.30 часот.

Слетување во Дубаи во 07.00 часот. Трансфер до хотел.

Пријавување – влез во соба е после 14 часот (доколку има слободна соба може да се чекира во хотелот и порано). Early check in на барање со доплата.

Одјавување од хотелот во 11 часот и слободно време до трансфер во 23 часот (late check out на барање со доплата).

Полетување за Истанбул во 02.40 часот.

Слетување во Истанбул во 06.35 часот и полетување за Скопје во 08.50 часот.

Слетување во Скопје во 08.15 часот.

  • Повратен авионски билет на релација СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ – ДУБАИ – ИСТАНБУЛ – СКОПЈЕ
  • Трансфер аеродром – хотел – аеродром во Дубаи ;
  • 4 или 6 ноќевања во избраниот хотел/ тип на соба/ на база ноќевање со појадок согласно наведена услуга (согласно саатници на check-in & check-out)
  • Организација и реализација на патувањето
  • Локална асистенција во Дубаи (овластен претставник на српски јазик доколку се земат екскурзии пред поаѓање или за дополнителни екскурзии со уплата на лице место, на барање)

Комплетната програма можете да ја превземете во PDF документ. Превземете ја од линкот >

НАПРАВЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЈА ВЕДНАШ