Atlas Plus

Бол на Брач - Хрватска

Бисер на Јадранот

На најубавиот дел на островот Брач, настанало малото, живописно место Бол.

Некогашната рибарска населба, денес претставува БИСЕР на хрватскиот туризам, кој може да смести 10 000 туристи. Со својата убавина, бројните плажи, културни содржини, гостољубивост и квалитетно сместување, хотелско и приватно (апартмани и вили), Бол е прекрасен избор за Вашиот одмор. Посебност на Бол му дава плажата “Златен р’т”, по многумина најубава на Медитеранот.

За вашиот престој изберете апартман ... Сместувањето во вилите ќе Ви овозможи да имате пријатен одмор, да склопите нови пријателства и да ја запознаете гостопримливоста на домаќините. Апартманите, самостојните станови за одмор имаат една или повеќе соби, комплетно опремена кујна, една или две бањи, клима уред, телевизор, балкон.

Сопствен или Авионски превоз

Цените се пакет цени по лице изразени во ЕВРА за уплата во денари (курс 1ЕУР=62МКД) и валидни до пополнување на места по дадени цени на авион (Ве молиме пред резервација да ја проверите цената и расположливоста на места – на барање). Цените се по лице, за сместување минимум 2 возрасни лица во стандард двокреветна соба (плаќаат полна сума)

На најубавиот дел на островот Брач, настанало малото, живописно место Бол. Некогашната рибарска населба, денес претставува БИСЕР на хрватскиот туризам, кој може да смести 10 000 туристи. Со својата убавина, бројните плажи, културни содржини, гостољубивост и квалитетно сместување, хотелско и приватно (апартмани и вили), Бол е прекрасен избор за Вашиот одмор. Посебност на Бол му дава плажата “Златен р’т”,  по многумина најубава на Медитеранот.

За вашиот престој изберете апартман …

Сместувањето во вилите ќе Ви овозможи да имате пријатен одмор, да склопите нови пријателства и да ја запознаете гостопримливоста на домаќините.

Апартманите, самостојните станови за одмор имаат една или повеќе соби, комплетно опремена кујна, една или две бањи, клима уред, телевизор, балкон.

  • Туристичка такса: Возрасни 1 евро на ден, Младинци од 12-18 г. 0,5 евра, Деца до 12 г. бесплатно
  • Доплата за авио превоз до Сплит (Среда и Сабота за одење, Вторник и Петок за враќање) и  трансфери до Бол (до вилата): 
  • Возрасни: од 275 ЕУР (со вклучени аеродромски такси и багаж за чекирање),
  • Деца 2-12 г.: од 245 ЕУР (со вклучени аеродромски такси и багаж за чекирање),
  •  Деца од 0-2 г.: од 15 ЕУР (со вклучени аеродромски такси и багаж за чекирање)
  • Цените се дадени во Евра, а плаќањето во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари
  • За овој аранжман важат Општите услови за патување на СКТМ

Имате прашања? Контактирајте не веднаш