Atlas Plus

БОЛ НА БРАЧ, ХРВАТСКА

На најубавиот дел на островот Брач, настанало малото, живописно место Бол. Некогашната рибарска населба, денес претставува БИСЕР на хрватскиот туризам, кој може да смести 10 000 туристи. Со својата убавина, бројните плажи, културни содржини, гостољубивост и квалитетно сместување, хотелско и приватно (апартмани и вили), Бол е прекрасен избор за Вашиот одмор. Посебност на Бол му дава плажата “Златен р’т”, по многумина најубава на Медитеранот.

За вашиот престој изберете апартман …
Сместувањето во вилите ќе Ви овозможи да имате пријатен одмор, да склопите нови пријателства и да ја запознаете гостопримливоста на домаќините.
Апартманите, самостојните станови за одмор имаат една или повеќе соби, комплетно опремена кујна, една или две бањи, клима уред, телевизор, балкон.

Contact: contact@atlasplus.com.mk
+ 389 78 245 334
+ 389 2 32 30 311
+ 389 2 32 30 133

БОЛ НА БРАЧ, ХРВАТСКА
Сопствен или Авионски превоз

Галерија на дел од апартманите

Туристичка такса:
Возрасни 1 евро на ден, Младинци од 12-18 г. 0,5 евра, Деца до 12 г. бесплатно

Доплата за авио превоз до Бол (преку Загреб, секој Вторник од 07 Јуни) и трансфер (до вилата): 

Возрасни:
од 299 ЕУР (со вклучени аеродромски такси и багаж за чекирање),

Деца 2-12 г.:
од 279 ЕУР (со вклучени аеродромски такси и багаж за чекирање),

Деца од 0-2 г.:
од 9 ЕУР (со вклучени аеродромски такси и багаж за чекирање)

Цените се дадени во Евра, а плаќањето во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари

За овој аранжман важат Општите услови за патување на СКТМ

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА