Atlas Plus

Berlin - city view
БЕРЛИН

Берлин, град кој има повеќе мостови дури и од Венеција!
● 16 Март / Авион / 4 дена
●Потсдам
● Хотел во центарот

Palermo
СИЦИЛИЈА

● 20 Мај | Авион | 6 дена
● Катанија, Џардини Наксос, Етна, Таормина
● Сиракуза, Палермо, Монреале

Рим

● 23 Март | Авион | 4 дена
● Тиволи
● Хотел Best Western Astrid 3*

Rome-30ti
РИМ

● 09 Март | Авион | 4 дена
● Тиволи

KrakowAtlas3
ПОЛСКА

● 30 Април | Авион | 7 дена
● Краков, Вроцлав
● Лоѓ и Варшава

baskija 3
БАСКИЈА

● 01 Мај | Авион | 6 дена
● Шпанија и Франција

Andalusija1
АНДАЛУЗИЈА

● 09 Март | Авион | 7 дена
●Малага, Севилја, Гранада
● Хотели 3/4 *

copenhagen 3 atlas
КОПЕНХАГЕН и МАЛМЕ

● 27 Март | Авион | 4 дена
● Дворците на Северниот Зеланд
● Хотел во центарот

Madrid 4
Мадрид

● 02 Март | Авион | 4 дена
●Толедо

Porto Atlas Plus 1
ПОРТУГАЛИЈА

● 16 Март | Авион | 6 дена
● Лисабон, Порто, Коимбра
● Хотели во центарот

Karneval 1
Карневал во Венеција

●10 Февруари | Авион | 4 дена
● Верона, Мурано и Бурано
● Хотел Lugano 4*

ПОРТУГАЛИЈА

● 27 Април| Авион | 7 дена
● Лисабон, Порто, Коимбра
● Хотели во центарот

5/5
„Број 1 туристичка агенција. Супер комуникација со одговорните“
Деница
5/5
„Топло ја препорачувам Атлас Плус. Дечките се професионалци во секој поглед“
Мартин
5/5
„Нема да најдете по прифатливи цени и тури од моменталните во Атлас Плус“
Јована

Резервирајте го вашиот одмор веднаш!

Локација

Улица Мито Хаџивасилев Јасмин број 48, Градски Ѕид блок 5, Локал бр. 6 1000 Скопје

Контакт

работно време

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТОК
09:00h – 17:00h

платформи