Atlas Plus

АТЛАС ПЛУС

За Нас

Туристичката агенција „АТЛАС ПЛУС“ Скопје,  е основана во Април, 2000 година. Во агенцијата работи искусен и обучен тим кој претставува основа за професионално и квалитетно работење. Сите вработени во агенцијата имаат универзитетска диплома и сертификати „IATA“.

Агенцијата поседува лиценца „А“ за вршење на туристичка дејност, издадена од Министерството за Економија на Република Македонија.

Нашето мото е „ВИЕ ИЗБИРАТЕ, НИЕ ИСПОЛНУВАМЕ

Понуда:

  • ЛЕТНИ И ЗИМСКИ ОДМОРИ
  • БИЗНИС ПАТУВАЊА И САЕМИ
  • ГРУПНИ И ИНДИВИДУАЛНИ ПАТУВАЊА
  • КОНГРЕСИ И СЕМИНАРИ
НАШИ ПРЕДНОСТИ:

Резервации, издавање и испорака на сите патнички билети и хотелски резервации до Вашите простории во текот на 24 часа.
Информации за ред на летање или патување: Трансфер до аеродромите (Скопје, Охрид, Софија, Солун…)
Можност за дополнителни услуги (разглед на градот со туристички водичи, еднодвевни или повеќе дневни ексурзии во Републиката)

ВАШЕТО ЗАДОВОЛСТВО Е НАША НАЈГОЛЕМА НАГРАДА!