Atlas Plus

Explore Bodrum

Бодрум, најживописниот дел на Турција, е вистински туристички бисер со долга историја и традиција. Елегантен, луксузен и модерен со бројните прекрасни плажи, бистро море и мека клима тој е турскиот Сaн Тропе.

Contact: contact@atlasplus.com.mk
+ 389 78 245 334
+ 389 2 32 30 311
+ 389 2 32 30 133

БОДРУМ ТУРЦИЈА 2024